Facebook button
Flickr button
Turtagrø Hotel

Påske, Foto: Turtagrø Hotel

Påskeprogrammet 2014

Oppkjørte langrennsløyper
Turtagrø – Skarstøl -Helgedalen- Turtagrø: 10 km lang langrennsløype fra hotellet.
Oskarshaug til Bøvertun: Løypen starter ved Oskarshaug, noen minutters kjøretur fra Turtagrø så langt veien er brøytet, og går 27 km forbi Sognefjellshytten og helt til Bøvertun.

Film for barn 15 april kl 17.00 i Hulen

Skredkurs 12-16 april, oppmøte 11 mars
Lær om trygg ferdsel  og trygge veivalg i bratt snø, skredvurderinger, kameratredning fra skred, bruk av elektronisk skredsøkerutstyr, og bruk av stegjern og isøks. Turene foregår i alpint lende og du bør derfor ha gode skiferdigheter. Norgesguidene arrangerer kurset.

Bli med å lag fjellpølser 17 april
Torsdag 17 april fra 14.00 – 16.00 kan du være med å lage hjemmelagete pølser. Lag din egen krydderblanding med chilli, paprika, eple og parmesan til hjort, lam eller svin og bli med i konkurransen om årets beste fjellpølse på Turtagrø ved utegrillen lørdag 19 april kl 15.30.

Film for barn 17 april kl 17.00 i Hulen

Topptur med guide 17-20 april, 1,2 eller 3 dager
Bestig toppene i Hurrungane med Norgesguidene. Vær og føre påvirker hvilke, men det er normalt svært gode snøforhold på denne tiden av året. Store Ringstind og Fanaråen er noen av de aktuelle fjellene som kan nåes.

Yoga i påsken 17-20 april, oppmøte 16 april
Lær grunnleggende yogateknikker som gir energi, stryke og fleksibilitet. Pust, mindfulness og avspenning er og sentralt på det intensive yogakurset.

Lam på utegrillen påskeaften 19 april
Påskeaften griller vi påskelammet og kl 15.30 blir det lammesnack og nylagede fjellpølser på trappen. Det blir og kåring av årets fjellpølse.

Film for barn påskeaften 19 april kl 17.00 i Hulen

Vintermerking
Turtagrø – Skogadalsbøen: ruten blir kvistet/ merket til påske. Se kart.

Filmkvelder
Noen av kveldene viser vi film i Hulen – kinoen vår.


Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge.