Fjellhotell i Vest-Jotunheimen

Velkommen til Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest-Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge. Hotellet er et samlingssted for fjellfolk som bruker området til vårskiturer, fjellvandring langs merkede stier, toppturer, breturer og fjellklatring. Vi har åpent fra påske til midten av september.

Fjellhotell i Vest-Jotunheimen

TURTAGRØ HOTEL

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest-Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge. Hotellet er et samlingssted for fjellfolk som bruker området til vårskiturer, fjellvandring langs merkede stier, toppturer, breturer og fjellklatring. Vi har åpent fra påske til midten av september.

Dyrhaugstind-Foto-Antony-Brey
PÅSKEPROGRAMMET 2018

Velkommen til påskefeiring på Turtagrø. Vi ser frem til skikjøring og toppturer, til nypreparerte løyper over Sognefjellet i knitrende kald snø, til kurs, guiding og aktiviteter. Palmelørdag byr vi til dans og påskeaften blir det foredrag.  Her er programmet vårt.

Turtagro_24042016_0789
ÅPNE FØRINGSTURER ALLE HELGENE I APRIL

Mange av toppene i Hurrungane kan nåes vinterstid, og har fantastiske nedkjøringer. Norgesguidene har åpne føringsturer i helgene i vår. Her går du i følge med liten gruppe. Føreren vurderer skredfare, sprekker på bre og hjelper med å finne den beste snøen,  gir små tips om bruk av hælløftere, feller, staver og tur generelt. Turene er svært populære og har gunstige priser så det kan være lurt å bestille i god tid. Les mer

IMG_2969
SINGELTREFF 13-15 APRIL

Rune Pedersen og Lillian Heimlid møtte hverandre på Turtagrø. Det var kjærlighet ved første blikk og nå er de gift, har to barn, en hund og to katter. Veldig mange har funnet kjærligheten oppe på Turtagrø slik Rune og Lillian har gjort. Ta sjansen og meld deg på singeltreff 13-15. april. Garantert god stemning. Les mer

hans_kristian_krogh_hanssen-0651
TOPPTURKURS FOR DAMER 19-22 APRIL

Damer til topps! er kurset for damer som ønsker å gå toppturer, men som er litt usikre på hvordan dere kommer i gang på egen hånd og føler behov for mer grunnleggende kunnskap om turplanlegging og gjennomføring av fine toppturer på ski. Les mer

Turtagro_Hans Kristian Krogh-Hanssen-7164
VI SØKER SOUS CHEF FOR 2018 SESONGEN

Vi søker en motivert og engasjert Sous Chef som sammen med vår dyktige kjøkkensjef skal styre kjøkkenet vårt i sesongen 2018. Sammen skal vi skape fantastiske matopplevelser for våre gjester. Hotellet vårt ligger på fjellet flere timer fra nærmeste by, så du må like fjellivet. Les mer

Fra-Dyrhaugstind,-Foto-Anton-Bray
VI HAR STENGT FOR 2017 SESONGEN

2017 har vært en flott sesong på Turtagrø. Vi har hatt flere gjester enn noen gang, til tross for litt rufsete vær. Vi takker for besøket, og stengte 17 september 2017. Neste år åpner vi til påske 23 mars, men vi svarer gjerne på spørsmål og tar i mot bestillinger frem til da. Velkommen.

17 mai tur til Store Ringstind

Bli med på 17 mai tur til Store Ringstind  (2124 moh) i følge med fører fra Norgesguidene. Dette er en klassiker i Hurrungane, og en mektig opplevelse fra start til topp og hjem igjen. De guidene turene er svært populære så det kan være lurt å bestille i god tid. Forbehold: Turen blir gjennomført hvis været tillater det.

Foredrag 18 mai. Jostein Aasen forteller om Storen

Jostein Aasen har vært 162 ganger på Store Skagastølstind. Dette er flere enn alle andre. 18 mai forteller Jostein om Storen, om klatring og fjellføring og om et spesielt forhold til dette fjellet. Foredraget er i Hulen og starter etter middag.

Topptursamling for menn 18-21 mai

Topptursamling for menn med fokus på feite linjer og mange historier. Vi legger opp til utfordrende turer, i små grupper, så du bør ha gode skiferdigheter. Dette er ikke for nybegynnere. På kvelden blir det sosialt med mat, god drikke og historier. Velkommen til en klassisk Turtagrøhelg med Norgesguidene! Små grupper – store opplevelser.

LES MER

English