Facebook button
Flickr button
Turtagrø Hotel


Bryllup på Turtagrø

Mange har giftet seg eller holdt sin bryllupsfest på Turtagrø. Kontakt oss så kan vi komme frem til et godt og skreddersydd tilbud.

Henrik og Mette Øinæs Habberstad skriver dette til oss.”De møttes på Turtagrø”. ‘Det ligger mye sannhet i det Sigrid Undset sier i en av sine romaner. Dette sier mye om Turtagrø også som et arnested for kjærlighet. Ikke bare til fjellene, men også til mennesker. Vi møtte hverandre ikke på Turtagrø men flere av våre aller flotteste felles øyeblikk har vi hatt i Hurrungane. På ski om våren, til fots og til sykkel sommer og høst. Mang en gang har vi tittet utoverde vakreste fjellene i Norge og drømt om at det var akkurat sånn som dette livet skulle vært hele tiden. Da vi fridde til hverandre litt lenger øst i Jotunheimen var vi ikke tvil om hvor vi ønsket at bryllupet skulle holdes. Det måtte bli Turtagrø. Dagen etter stod vi på trappen med store smil om munnen, hotellet var booket. Og den 27. juni 2009 ga vi hverandre vårt JA med Hurrungane og nærmeste familer og venner som vitner. Turtagrø ble en fantastisk og uforglemmelig ramme rundt vår store dag. Vi vil aldre glemme en helt unik opplevelse på et helt unik sted. Tusen takk Turtagrø’. Mette og Henrik Øinæs Habberstad.

Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge.