Facebook button
Flickr button
Turtagrø Hotel

Sommerski

Sommerski

Sognefjellet Sommarskisenter tilrettelegger løyper for deg som går klassisk, skøyting eller skiskytin fra mai til juli/august. Løypeområdet ligger ved RV 55 – Fannaråkbreen. Løypene ligger på over 1400 moh. De gode forholdene for skitrening har i de siste årene fått mange topputøvere til å legge sommerskitreningen til Sognefjellet.
Løypeinformasjon
Skisenterets Prinot TS prepareringsmaskin blir brukt til løypepreparering. Bredden på sporet er 3 m. Sporet som kjøres opp er 5-15 km langt alt etter vær- og snøforhold. Det kjøres løyper hver dag og det saltes etter behov. Traseene varierer i forhold til tid på sommeren og snømengde. Tidlig i sessongen har senteret lengre sløyfer (ca 10 kilometer), mens på slutten av sessongen blir sløyfene noe mindre.
Vi har mobilt arena for skiskyting med 6 selvanvisere. Her finner du topp treningsforhold i velpreparerte løyper. I mange år har Norges skiskytterfor- bund vært faste gjester.
Parkering og overnatting
Parkering, overnatting og alle måltider er mulig på Turtagrø. Turtagrø gir deg et godt utgangspunktet for et velykket treningsopphold på Sognefjellet. Det er også et fint utgangspunkt for turer i fjellet og rulleskitrening.

Les mer Sognefjellet sommerskisenter.

Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge.