Facebook button
Flickr button
Turtagrø Hotel

Jobbe på Turtagrø, Foto: Stig Jarnes

Generelt
Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, langs Rv 55 Sognefjellsveien, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge. Hotellet har plass til 119 gjester og i spisesalen serveres det frokost, lunsj, middag og tilrettelegges for spesielle arrangementer. Rsepsjonen er hotellets ansikt ved ankomst og rommene har ypperste kvalitet og renhold. Mange av de ansatte på Turtagrø kommer tilbake år etter år.  Dette er en positiv, motivert og engasjert gjeng, som alltid er åpne for å ta imot nye fjes.

Turtagrø Hotel har igjennom sesongen (april til oktober) behov for flere ansatte, både på heltid og deltid.

Jobbe på Turtagrø?
Er du interessert i:

Å jobbe på Turtagrø?

Å jobbe i et engasjerende, hektisk og utfordrende miljø?

Å jobbe med mennesker, og kunne formidle din glede, entusiasme og positivitet til andre?

Har bakgrunn/erfaring innenfor hotell- og restaurantbransjen?

Trives du med å bruke fjellet og naturen, og er stolt av ditt nærmiljø?

Da er Turtagrø et mulig stoppested for deg! Vi er stadig på jakt etter gode medarbeidere, og du er velkommen til å sende en uforpliktende søknad når som helst gjennom hele året. Vi setter krav om at våre medarbeidere bør beherske ett av de skandinaviske språk eller godt engelsk, og ha en serviceinnstilt og høflig væremåte.

Ansatt på Turtagrø
Alle våre ansatte skal ha en arbeidsavtale når de starter ansettelsesforholdet. Her vil innholdet i stillingen og lønnsbetingelser stå beskrevet.

Alle ansatte får tilbud om personalbolig/rom, som ligger rett i nærheten av hotellet. Boligene er møblert og felles oppholdsrom har tv og bredbåndsdekning.

Ansatt fra utlandet
Som ansatt fra utlandet er det flere ting man må være oppmerksomme på ved et ansettelsesforhold i Norge. NAV har gitt ut en brosjyre om dette som dere finner hos www.nav.no

Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge.