Facebook button
Flickr button
Turtagrø Hotel

Restauranten, Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Restaurant

Spisesalen på Turtagrø er et lyspunkt, både utsikt- og matmessig. Vi har plass til 75 gjester, og på travle kvelder kan vi ta imot 130 mennesker ved å ha to bordsetninger.

Frokost: Fra kl. 08:00 (07:00 i juli og august) til 10:00 serveres frokosten med et godt utvalg av pålegg, derav egenprodusert syltetøy.

Lunsj serveres mellom 13:00 og 17:00 der du kan velge fra en a la carte meny med blant annet kortreist mat og lokale råvarer.

Middagen er kjøkkensjefens høydepunkt. Daglig komponerer han en tre-retters meny ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr. En god del av råvarene videreforedles på stedet, som hotellets fjellpølser, røkt ørret og bacon.

Middagen starter kl. 19:00 og serveres frem til 21:00. Ved enkelte anledninger må en være forberedt på at det kan være to bordsetninger, henholdsvis kl. 19:00 og 21:00.

I resepsjonen finner du de søte fristelsene. Sammen med kaffe, te og eplesider fra Sogndal settes det daglig frem jordbærkake, blåbærpai, sjokoladekake, sjokoladekjeks og/eller nystekte kanelboller.

Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge.