Facebook button
Flickr button
Turtagrø Hotel


Løs bedriftens utfordringer 2124 moh

Legger du firmaturen til Turtagrø Hotel i vakre Jotunheimen, får du like godt bruk for isøks som PC-en på én og samme dag.

I en travel arbeidshverdag er det lett å bare ha fokus på de mange arbeidsoppgavene som ligger og venter. Men samtidig må man ikke undervurdere viktigheten av å gjøre noe sammen utenfor kontorets vegger. Enkle grep som styrker samholdet og den interne stoltheten for arbeidsplassen.

På Turtagrø og Hurrungane kan du og de ansatte teste egne grenser og oppleve team building på høyeste plan. Her kan man utforske spektakulære fjelltopper i form av klatring, skiturer, bre- og fotturer med guide. Aktiviteter som uten tvil vil styrke samholdet og få hjertet til å slå litt raskere.

Hotellet tilbyr moderne kurs- og konferansefasiliteter i inspirerende lokaler. Og i vår tradisjonsrike restaurant kan dere avslutte dagen med ekte, rustikke matopplevelser.

Vi vil gjøre vårt for at pulsen stiger. Så klarer dere helt sikkert resten selv.
Ta gjerne kontakt for et uforpliktende skreddersydd tilbud etter deres behov.

Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge.