Facebook button
Flickr button
Turtagrø Hotel

Dyrhaugstind, Foto: Turtarø Hotel

Familier med barn

Det er kjekt for barn på Turtagrø. Turterrenget er spennende og det er stor plass både utenfor og inne i hotellet. I TV-stuen har vi bordtennis og mulighet for å se tv eller sette på dvd. Vi har og egen kino. Her viser vi ofte viser filmer litt større barn kan se (feks ski-og klatrefilmer). I biblioteket har vi bøker for de minste.

Rom
Vi har tre typer rom som egner seg for familier på tre til seks stykker.

  • 2 familerom i hovedhuset (dobbeltseng og køyseng med to ekstra sengeplasser)
  • 2 tårnrom i hovedhuset (dobbeltrom med hems og to ekstra sengeplasser)
  • 4-6 sengsrom i Sveitservillaen
Familieturer
Litt fjellvante barn kan gå alle de lette turene vi anbefaler. Det er særlig kjekt å finne postkassen på nedre Dyrhaug og skrive navnet sitt i den, eller å ta med rebusen vår til Tindeklubbhytta (spør etter den i resepsjonen). Boken ‘Turer fra Turtagrø sommer og vinter’ gir oversikt over turer, også de lette fotturene. Den kan kjøpes i resepsjonen på Turtagrø.
Barnetopper
Litt større og motiverte  barn (8 – 10 år og eldre) kan fint nå 2000 meter topper som Store Soleiebotntind, Fanaråken og Dyrhaugstind. Fuglesteg og Vardanosi er og spennede turer for barn. Vi selger pins for toppene i resepsjonen.
Spennde turer med fører
Grotteturer og blåisvandring med fjellfører er fantastiske opplevelser for barn. Norgesguidene, som fører hos oss, tar gjerne med hele familien tur. Fjellførerne har stor kunnskap om områdets geologi, flora og dyreliv. Anmarsjen blir en opplevelse i seg selv. Førerne må bestilles hos Norgesguidene.

Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge.