Facebook button
Flickr button
Turtagrø Hotel


La klassen bli sammensveiset 2124 moh

Legger dere klasseturen til Turtagrø Hotel i vakre Jotunheimen, kan dere like godt få bruk for isøksen som solbrillene på én og samme dag.

Det er fort gjort å bestille en klassetur til utlandet, uten å faktisk vite hvor mye bra vi har å by på her til lands. Med den storslåtte naturen som lekeplass, er det få andre steder i verden som kan konkurrere med vår hjemmebane. Her kan vi boltre oss til vi kjenner adrenalinet bruse, enten vi befinner oss på fjorden, fjellet eller i skogen.

På Turtagrø og Hurrungane kan elevene teste egne grenser og oppleve teambuilding på høyeste plan. Her kan man utforske spektakulære fjelltopper i form av klatring, skiturer, bre- og fotturer med eller uten guide. Aktiviteter som uten tvil vil styrke samholdet og få hjertet til å slå litt raskere.

Hos oss kan dere velge mellom enkelt- og dobbeltrom, eller rom med flere senger.
Vi tilbyr også fine teltmuligheter på og rundt Turtagrø. Hotellet har også en egen kino og et moderne konferanserom — som kan brukes til faglig input så vel som sosiale hyggestunder.

Vi vil gjøre vårt for at pulsen stiger. Så klarer dere helt sikkert resten selv.
Ta gjerne kontakt for et uforpliktende, skreddersydd tilbud etter deres behov.

Turtagrø Hotel

Turtagrø Hotel ligger 884 moh i Vest Jotunheimen, og har tradisjoner tilbake til 1880- årene. Turtagrø og Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge.