Program

Gourmetmiddag 15 september

Vi serverer gourmetmiddag lørdag 15 september. Høstfargene står i sterk kontrast til hvite topper på denne tiden.

Meny
Stekt fjellørret med grønne bønner, rødbetehummus og pasjonsfruktsaus.
Hjemmebakt flatbrød

Dry aged entrecote double med portvinsaus, sautert kantarell
Pomme dauphine og grønnsakstrudel

Trio av multebær; kake, mousse og iskrem

Vinanbefaling
Pieropan Soave Classico 2017 (470,-)

Bor du ikke på hotellet, men har lyst å spise hos oss? Pris 670,- per person.
Bestill på tlf 57680800 eller mail til hotel@turtagro.no

Inneholder:
Forrett: Hvetemel (brød) laktose, selleri, sennep, skalldyr, egg
Hovedrett: selleri, laktose, sennep,
Dessert: hvetemel, gluten, egg,
Vin: Sulfitter

Program

Gourmetmiddag 15 september

Vi serverer gourmetmiddag lørdag 15 september. Høstfargene står i sterk kontrast til hvite topper på denne tiden.

Meny
Stekt fjellørret med grønne bønner, rødbetehummus og pasjonsfruktsaus.
Hjemmebakt flatbrød

Dry aged entrecote double med portvinsaus, sautert kantarell
Pomme dauphine og grønnsakstrudel

Trio av multebær; kake, mousse og iskrem

Vinanbefaling
Pieropan Soave Classico 2017 (470,-)

Bor du ikke på hotellet, men har lyst å spise hos oss? Pris 670,- per person.
Bestill på tlf 57680800 eller mail til hotel@turtagro.no

Inneholder:
Forrett: Hvetemel (brød) laktose, selleri, sennep, skalldyr, egg
Hovedrett: selleri, laktose, sennep,
Dessert: hvetemel, gluten, egg,
Vin: Sulfitter

English