Program

Gourmetmiddag 16 september

Vi avslutter sesongen med gourmetmiddag lørdag 16 september. Høstfargene står i sterk kontrast til hvite topper på denne tiden. Fire-retters meny kr 670,-

Meny

Andeleverparfait med sautert kantarell og einebærbaguette
*
Fritert østers i proseccotempura med limeaioli
*
Marinert indrefilet av elg servert med portvinssaus, kumquatconfit,  potet- og gresskarpurre
*
Nougatmousse og sjokoladetrøffel med hjemmelaget kirsebærsorbet

Vinanbefaling

Tilhørende vinpakke: 440,-

Pakketilbud med overnatting:
2 pers i dobbeltrom 3900,-
1 pers i enkeltrom 2390,-

Inkludert i pakken:
Fireretters gourmetmiddag
Vinpakke
Hotellovernatting
Frokostbuffe

Bestilling av gourmetpakke på tlf 57680800 eller mail til hotel@turtagro.no

Program

Gourmetmiddag 16 september

Vi avslutter sesongen med gourmetmiddag lørdag 16 september. Høstfargene står i sterk kontrast til hvite topper på denne tiden. Fire-retters meny kr 670,-

Meny

Andeleverparfait med sautert kantarell og einebærbaguette
*
Fritert østers i proseccotempura med limeaioli
*
Marinert indrefilet av elg servert med portvinssaus, kumquatconfit,  potet- og gresskarpurre
*
Nougatmousse og sjokoladetrøffel med hjemmelaget kirsebærsorbet

Vinanbefaling

Tilhørende vinpakke: 440,-

Pakketilbud med overnatting:
2 pers i dobbeltrom 3900,-
1 pers i enkeltrom 2390,-

Inkludert i pakken:
Fireretters gourmetmiddag
Vinpakke
Hotellovernatting
Frokostbuffe

Bestilling av gourmetpakke på tlf 57680800 eller mail til hotel@turtagro.no

English