Program

High Camp Turtagrø 3 - 6 mai

Årets High Camp på Turtagrø arrangeres torsdag 03 – søndag 06 mai.

Happy Camper meny
Vi serverer god frokost (med nistepakke) og middag til en rimelig pris i lavoen. Du kan kjøpe matbonger i hotellresepsjonen.

Middag torsdag: Kjøkkensjefens fiskesuppe med brød kr 110,-
Frokost+niste fredag: Godt brød, nystekte sveler og pålegg kr 170,-
Middag fredag: Lammegoulash med hjemmelaget potetstappe kr 180,-
Frokost+niste lørdag: Godt brød, nystekte sveler og pålegg kr 170,-
Middag lørdag: Hamburger med ovnsbakte poteter kr 180,-
Frokost+niste søndag: Godt brød, nystekte sveler og pålegg kr 170,-
Matpass – 3stk frokost og 2stk middag: kr 820,-

Vil du spise i restauranten?
Ønsker du å unne deg noe ekstra godt er du hjertelig velkommen til å spise i restauranten vår. Frokost og middag må bestilles på forhånd, senest dagen i forveien. Det er begrenset med plasser, så det kan være en fordel å bestille tidlig. Pris for tre-retters middag: 550,-

Meny torsdag 03.05.18
Fiskesuppe med dill og hjemmelaget brød
Stekt lammelår og kyllingbryst med tyttebærsaus, mandelpotet og friske grønnsaker
Crème brulée

Meny fredag 04.05.2018
Linsesuppe med rømme servert med hjemmelaget surdeigsbrød
Stekt torsk- og laksefilet med avocado- og tomatsalsa, dampet jasminris med sitrongress og friske grønnsaker
Sjokoladesufflé med hjemmelaget marsipaniskrem

 Meny lørdag 05.05.2018 – FULLT
Champignon- og østerssoppsuppe med kokosmelk servert med hjemmelaget brød
Stekt ytrefilet av kalv og svinemedaljong med rødvinsaus, potetmos og friske grønnsaker
Mørk- og kvitsjokolademousse med jordbærcouli

Det er ingen ledige rom på hotellet, og vi har lang venteliste. Vi gjør oppmerksom på at alle som overnatter, må ha festivalpass. Ingen kommer inn på hotellet eller området uten.

Program

High Camp Turtagrø 3 - 6 mai

Årets High Camp på Turtagrø arrangeres torsdag 03 – søndag 06 mai.

Happy Camper meny
Vi serverer god frokost (med nistepakke) og middag til en rimelig pris i lavoen. Du kan kjøpe matbonger i hotellresepsjonen.

Middag torsdag: Kjøkkensjefens fiskesuppe med brød kr 110,-
Frokost+niste fredag: Godt brød, nystekte sveler og pålegg kr 170,-
Middag fredag: Lammegoulash med hjemmelaget potetstappe kr 180,-
Frokost+niste lørdag: Godt brød, nystekte sveler og pålegg kr 170,-
Middag lørdag: Hamburger med ovnsbakte poteter kr 180,-
Frokost+niste søndag: Godt brød, nystekte sveler og pålegg kr 170,-
Matpass – 3stk frokost og 2stk middag: kr 820,-

Vil du spise i restauranten?
Ønsker du å unne deg noe ekstra godt er du hjertelig velkommen til å spise i restauranten vår. Frokost og middag må bestilles på forhånd, senest dagen i forveien. Det er begrenset med plasser, så det kan være en fordel å bestille tidlig.  Pris for tre-retters middag: 550,-

Meny torsdag 03.05.18
Fiskesuppe med dill og hjemmelaget brød
Stekt lammelår og kyllingbryst med tyttebærsaus, mandelpotet og friske grønnsaker
Crème brulée

Meny fredag 04.05.2018
Linsesuppe med rømme servert med hjemmelaget surdeigsbrød
Stekt torsk- og laksefilet med avocado- og tomatsalsa, dampet jasminris med sitrongress og friske grønnsaker
Sjokoladesufflé med hjemmelaget marsipaniskrem

 Meny lørdag 05.05.2018 – FULLT
Champignon- og østerssoppsuppe med kokosmelk servert med hjemmelaget brød
Stekt ytrefilet av kalv og svinemedaljong med rødvinsaus, potetmos og friske grønnsaker
Mørk- og kvitsjokolademousse med jordbærcouli

Det er ingen ledige rom på hotellet, og vi har lang venteliste. Vi gjør oppmerksom på at alle som overnatter, må ha festivalpass. Ingen kommer inn på hotellet eller området uten.

For hjelp med bestilling og andre henvendelser:
Telefon: + 47 57 68 08 00
E-post: hotel@turtagro.no

Vi har åpent fra påske til midten av september.

Beliggenhet og reiseinformasjon finner du her.

English