Program

Ølsmaking med Balder Brygg og tilhørende middag 22 september

Lørdag 22 september inviterer vi Balder Brygg til middag. Kjøkkenet serverer 5 retter. Balder Brygg serverer 5 ulike sorter øl til maten (1,5 dl øl) og forteller om ulike typer og produksjonsmåter.

Felles start for middag og ølsmaking kl 19.00
Pris for ølsmaking: kr 220,- pr person

Meny
Carpaccio av laks med sautert Kamskjell og ruccola-olivenpesto
*
Grava hjortefilet frå Skjolden med einebærrømme og hjemmelaget flatbrød
*
Fjellurtegratinert villsau-medaljong med balsamicosaus
Risottoriskake og ratatouille
*
Ostetallerken med lokal ost og kjeks
*
Mørk og hvit sjokolademousse med valnøttbisquit
Kjøkkensjef Roland & Darius  

Balder Brygg holder til i Leikanger. De startet ølproduksjon i 2012. Produksjonen er en videreutvikling av mer enn tusen års gammel vestnorsk hjemmebyggertradisjon. Mikrobryggeriet lager i hovedsak lagerøl som krever lang lagringstid. Les mer om Balder Brygg her. 

Bor du ikke på hotellet, men har lyst å spise hos oss? Pris 550,- per person for middag og 220,- for ølsmaking.

Program

Ølsmaking med Balder Brygg og tilhørende middag 22 september

Lørdag 22 september inviterer vi Balder Brygg til middag. Kjøkkenet serverer 5 retter. Balder Brygg serverer 5 ulike sorter øl til maten (1,5 dl øl) og forteller om ulike typer og produksjonsmåter.

Felles start for middag og ølsmaking kl 19.00
Pris for ølsmaking: kr 220,- pr person

Meny
Carpaccio av laks med sautert Kamskjell og ruccola-olivenpesto
*
Grava hjortefilet frå Skjolden med einebærrømme og hjemmelaget flatbrød
*
Fjellurtegratinert villsau-medaljong med balsamicosaus
Risottoriskake og ratatouille
*
Ostetallerken med lokal ost og kjeks
*
Mørk og hvit sjokolademousse med valnøttbisquit
Kjøkkensjef Roland & Darius  

Balder Brygg holder til i Leikanger. De startet ølproduksjon i 2012. Produksjonen er en videreutvikling av mer enn tusen års gammel vestnorsk hjemmebyggertradisjon. Mikrobryggeriet lager i hovedsak lagerøl som krever lang lagringstid. Les mer om Balder Brygg her.

Bor du ikke på hotellet, men har lyst å spise hos oss? Pris 550,- per person for middag og 220,- for ølsmaking.

For hjelp med bestilling og andre henvendelser:
Telefon: + 47 57 68 08 00
E-post: hotel@turtagro.no

Vi har åpent fra påske til midten av september.

Beliggenhet og reiseinformasjon finner du her.

English