Turtagrø Hotel

Restaurant

Spisesalen på Turtagrø er et lyspunkt, både utsikt- og matmessig. Vi har plass til 80 gjester på en bordsetting. Middagen er kjøkkensjefens høydepunkt. Daglig komponerer han en tre-retters meny ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr. En god del av råvarene videreforedles på stedet, som hotellets fjellpølser, røkt ørret og bacon.

Frokost: Fra kl. 08:00 (07:00 i juli og august) til 10:00 serveres frokosten med et godt utvalg av pålegg og annet.

Lunsj serveres daglig fra midten av juni-slutten av august mellom 13:00 og 17:00, der du kan velge fra vår a la carte meny. Om du ønsker lunsj for en gruppe utenom høysesong, kan du ta kontakt med oss på hotel@turtagro.no.

Middagen starter kl. 19:00 og serveres frem til 21:00. Ved enkelte anledninger må en være forberedt på at det kan være to bordsetninger, henholdsvis kl. 19:00 og 21:15.

Turtagrø Hotel

Restaurant

Spisesalen på Turtagrø er et lyspunkt, både utsikt- og matmessig. Vi har plass til 80 gjester på en bordsetting. Middagen er kjøkkensjefens høydepunkt. Daglig komponerer han en tre-retters meny ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr. En god del av råvarene videreforedles på stedet, som hotellets fjellpølser, røkt ørret og bacon.

Frokost: Fra kl. 08:00 (07:00 i juli og august) til 10:00 serveres frokosten med et godt utvalg av pålegg og annet.

Lunsj serveres daglig fra midten av juni-slutten av august mellom 13:00 og 17:00, der du kan velge fra en a la carte meny. Om du ønsker lunsj for en gruppe utenom høysesong, kan du ta kontakt med oss på hotel@turtagro.no.

Middagen starter kl. 19:00 og serveres frem til 21:00. Ved enkelte anledninger må en være forberedt på at det kan være to bordsetninger, henholdsvis kl. 19:00 og 21:15.

Overnatting

Bestilling

For bestilling av ditt opphold og andre henvendelser:
Telefon: + 47 57 68 08 00
E-post: hotel@turtagro.no

Vi har åpent fra påske til midten av september.

Beliggenhet og reiseinformasjon finner du her.

English