Turtagrø Hotel

Vi søker Sous Chef for 2018 sesongen

Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerene startet klatring i fjellene på 1870-tallet.
Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september) som lever og utvikler seg i skjæringspunktet mellom en kulturinstitusjon, senter for fjellsporten i Norge og en reiselivsbedrift. Totalt 114 sengeplasser, restaurant med plass til 90 personer. Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. Vi tilbyr også yogakurs, fotokurs og kurs i ulike fjellaktiviteter som skredkurs, toppturkurs, fjellsportkurs m.m. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsaldren er ca 28 år. Vi er et internasjonalt team med ansatte fra hele Europa og mange fra Norge. Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet

Vi søker en motivert og engasjert Sous Chef som sammen med vår dyktige kjøkkensjef skal styre kjøkkenet vårt i sesongen 2018. Du vil ha ansvar for de ansatte i kjøkkenteamet når kjøkkensjefen har fri, og sørge for å motivere og inspirere. Sammen skal vi skape fantastiske matopplevelser for våre gjester. Hotellet vårt ligger på fjellet flere timer fra nærmeste by, så du må like fjellivet.

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Motivere og inspirere ansatte
  • Kostnadskontroll
  • Varetelling
  • IK mat

Ønsket utdanning / erfaring:

  • Fagbrev
  • Erfaring som kjøkkensjef / sous chef er en fordel

Vi ser etter deg som:

  • Har en stor interesse og er lidenskapelig opptatt av mat
  • God kjennskap til nordisk mat
  • Er utadvendt og serviceinnstilt
  • Vil skape fantastiske matopplevelser for våre gjester
  • Har en genuin interesse av å utvikle restauranten
  • Har god økonomisk forståelse
  • Liker å jobbe i et hektisk miljø
  • Er løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og kreativ
  • Er opptatt av kvalitet i alle ledd og har et øye for detaljer
  • Har evnen til å motivere de andre ansatte
  • Har god arbeidsmoral
  • Er nytenkende
  • Snakker et av de skandinaviske språkene eller flytende engelsk.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige og dyktige kollegaer
  • Rimelig kost og losji
  • Sesongarbeid fra 19.03.18 – 24.09.18

Kun søknader med komplett CV vil bli vurdert.
Send søknad til ingunn@turtagro.no
Søknadsfrist 12. februar 2018

Turtagrø Hotel

Vi søker Sous Chef for 2018 sesongen

Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerene startet klatring i fjellene på 1870-tallet.
Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september) som lever og utvikler seg i skjæringspunktet mellom en kulturinstitusjon, senter for fjellsporten i Norge og en reiselivsbedrift. Totalt 114 sengeplasser, restaurant med plass til 90 personer. Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. Vi tilbyr også yogakurs, fotokurs og kurs i ulike fjellaktiviteter som skredkurs, toppturkurs, fjellsportkurs m.m. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsaldren er ca 28 år. Vi er et internasjonalt team med ansatte fra hele Europa og mange fra Norge. Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet

Vi søker en motivert og engasjert Sous Chef som sammen med vår dyktige kjøkkensjef skal styre kjøkkenet vårt i sesongen 2018. Du vil ha ansvar for de ansatte i kjøkkenteamet når kjøkkensjefen har fri, og sørge for å motivere og inspirere. Sammen skal vi skape fantastiske matopplevelser for våre gjester. Hotellet vårt ligger på fjellet flere timer fra nærmeste by, så du må like fjellivet.

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Motivere og inspirere ansatte
  • Kostnadskontroll
  • Varetelling
  • IK mat

Ønsket utdanning / erfaring

  • Fagbrev
  • Erfaring som kjøkkensjef / sous chef er en fordel

Vi ser etter deg som

  • Har en stor interesse og er lidenskapelig opptatt av mat
  • God kjennskap til nordisk mat
  • Er utadvendt og serviceinnstilt
  • Vil skape fantastiske matopplevelser for våre gjester
  • Har en genuin interesse av å utvikle restauranten
  • Har god økonomisk forståelse
  • Liker å jobbe i et hektisk miljø
  • Er løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og kreativ
  • Er opptatt av kvalitet i alle ledd og har et øye for detaljer
  • Har evnen til å motivere de andre ansatte
  • Har god arbeidsmoral
  • Er nytenkende
  • Snakker et av de skandinaviske språkene eller flytende engelsk.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige og dyktige kollegaer
  • Sesongarbeid fra 19.03.18 – 24.09.18

Kun søknader med komplett CV vil bli vurdert.
Send søknad til ingunn@turtagro.no
Søknadsfrist 12. februar 2018

English