side-area-logo

Hurrungane - fjellsportens vugge

Føring Ringstindtraversen

Ringstindene gir mulighet for å boltre seg i alpine fjell og breer uten at man trenger å begi seg ut på vanskelig klatring og luftige rapeller.
Etter å ha tatt oss opp Ringsbreen bestiger vi Østre Ringstind (2002 moh), Midtre Ringstind (2025 moh) og Store Ringstind (2124 moh) i nevnte rekkefølge. Avstikkerne til Østre- og Midtre Ringstind er forholdsvis enkle med småklyving i et par hundre høydemeter. Vi følger Ringsbreen helt til toppen av Store Ringstind, hvor det venter oss et fantastisk skue. I øst reiser Storen seg over resten av Hurrungane, i vest strekker Sognefjorden seg utover mot horisonten.

Hurrungane - fjellsportens vugge

Føring Ringstindtraversen

Ringstindene gir mulighet for å boltre seg i alpine fjell og breer uten at man trenger å begi seg ut på vanskelig klatring og luftige rapeller. Etter å ha tatt oss opp Ringsbreen bestiger vi Østre Ringstind (2002 moh), Midtre Ringstind (2025 moh) og Store Ringstind  (2124 moh) i nevnte rekkefølge. Avstikkerne til Østre- og Midtre Ringstind er forholdsvis enkle med småklyving i et par hundre høydemeter. Vi følger Ringsbreen helt til toppen av Store Ringstind, hvor det venter oss et fantastisk skue. I øst reiser Storen seg over resten av Hurrungane, i vest strekker Sognefjorden seg utover mot horisonten.

Informasjon om turen

Varighet:
11 – 13 timer

Vanskelighetsgrad:
Krevende

Aldersgrense:
Min. 18 år

Bestill fjellføring

Bestill fjellføring

Norgesguidene AS

E-post: post@norgesguidene.no

Telefon: 920 54 057

For hjelp med bestilling og andre henvendelser:
Telefon: + 47 57 68 08 00
E-post: hotel@turtagro.no

Vi har åpent fra påske til midten av september.

Beliggenhet og reiseinformasjon finner du her.