side-area-logo

Program

Påskeprogrammet

Velkommen til påskefeiring på Turtagrø. Vi ser frem til skikjøring og toppturer, nypreparerte løyper over Sognefjellet i knitrende kald snø, kurs, guiding og aktiviteter. Programmet vårt er ikke helt klart ennå. Vi kommer med informasjon om priser etc så snart som mulig.

  • Skred – og toppturkurs med Norgesguidene 27 – 31 mars. Opplev de alpine fjellene i  Hurrangane i 5 dager med en fjellfører som lærer deg trygge veivalg og skredvurdering.
  • Guidede toppturer med Norgesguidene hele påsken, fra 27 mars til 5 april. Ønsker du turfølge? Bli med på føringsturene i gruppe med andre skientusiaster og en fjellfører. Meld deg på 1, 2 eller 3 dager og opplev klassikerne i Hurrungane. Turen er populære, og har svært gunstige priser. Det kan lønne seg å være tidlig ute med påmelding.
  • Rabatt på hovedhuset. Lyst til å bo ekstra godt? Første del av påsken, 26 – 31 april, er det 20 % rabatt på halvpensjon i dobbelrom i hovedhuset.
  • Skjærtorsdag, 1 april, blir det quiz i kjellerstuen etter middag.
  • Det blir oppkjørte langsrennsløyper over Sognefjellet og ved Turtagrø. Løpene holder høy kvalitet, og utsikten er spektakulær.
  • Påskeaften, 3 april, griller vi på trappen om ettermiddagen. Etter middag blir det konsert i kjellerstuen.

Program

Påske-
programmet

Velkommen til påskefeiring på Turtagrø. Vi ser frem til skikjøring og toppturer, nypreparerte løyper over Sognefjellet i knitrende kald snø, kurs, guiding og aktiviteter. Her er programmet vårt.

For hjelp med bestilling og andre henvendelser:
Telefon: + 47 57 68 08 00
E-post: hotel@turtagro.no

Vi har åpent fra påske til midten av september.

Beliggenhet og reiseinformasjon finner du her.