side-area-logo

Overnatting

Telting

Det er fine teltmuligheter på og rundt Turtagrø. Teltere er velkomne til å slå opp telt på markene som tilhører hotellet. Parkeringsplass har du på den store parkeringsplassen rett over veien for hotellet.

Overnatting

Telting

Det er fine teltmuligheter på og rundt Turtagrø. Teltere er velkomne til å slå opp telt på markene som tilhører hotellet. Parkeringsplass har du på den store parkeringsplassen rett over veien for hotellet.

Praktisk informasjon

Henvend deg i resepsjonen for leie av teltplass, der du også betaler kr 140per person per døgn. Da får du tilgang til våre dusjer, tørkerom og fellesareal. PS! Egne løsninger for telting i helgene i mai. Vi gjør oppmerksom på at vi ved andre helger utover disse kommer til å måtte henvise teltere til konferansesalen når det blir fullt i peisestuen.

Det er ikke tillatt å brenne bål på hotellets område.

Telting i helgene 28 april - 1 mai, 10 - 13 mai, 17-21 mai

Hei alle gjester i og rundt Turtagrø! Pga kapasitetsmangel langhelgene i april/ mai  har vi måttet innføre noen retningslinjer som vi håper vil bli en god løsning for alle parter. Det gjelder for helgene: 28 april – 1 mai, 10 – 13 mai, 17 – 21 mai.

Gjester som bor i Sveitservillaen og på hovedhuset
Får et armband det står Turtagrø på ved innsjekk og en parkeringslapp som dere må legge synlig i vinduet på bilen.

Teltere
Parkering: På vegvesenet sin store parkeringsplass på andre siden av veien for hotellet
Teltplasser: På andre siden av veien for hotellet (se kart på baksiden)
WC: Benytt festivaltoalettene som på andre siden av veien for hotellet
Tørkerom, dusj: Dette kan dere dessverre ikke få benytte disse helgene
Dere kan dessverre ikke oppholde dere i peisestuen på hotellet
Vi rigger til bar i konferansesalen kl 16.00-00.30 hver kveld og dere er hjertelig velkomne. Her kan dere kjøpe øl og vin.
Film blir satt opp hver kveld kl 21.30 i vår lille kinosal Hulen.
Middag i restauranten: Velkommen kl 21.15. Forhåndsbestilling i resepsjonen.

Hvorfor denne ordningen?
Helgene i disse månedene høysesong og den travleste perioden i hele sesongen vår. Mange ønsker å komme til Hurrungane for å gå på ski og det er gøy å se at så mange ønsker å utforske områdene rundt Turtagrø.

På Turtagrø har vi 114 senger totalt og både tørkerom, toaletter, dusjanlegg og felles arealene i hovedhuset er dimensjonert for 114 personer. Vannmagasinet og septiktanken er dimensjonert deretter. Mange som ønsker å bo hos oss i mai helgene opplever at det er fullbooket når de skal bestille og velger da telt i stedet. Nå opplever vi en slik kolossal pågang av teltere i området under langhelgene i mai at kapasiteten på dusjer og toaletter, samt felles arealene er sprengt. I 2c014 gjorde vi noen grep med å utvide med ekstra toalett og større tørkerom i Sveitservillaen. Dette var ikke nok til å kunne ta i mot teltere.  Vi er derfor nødt til å begrense tilgangen og forbeholde hotellet til gjester som bor hos osst.

For hjelp med bestilling og andre henvendelser:
Telefon: + 47 57 68 08 00
E-post: hotel@turtagro.no

Vi har åpent fra påske til midten av september.

Beliggenhet og reiseinformasjon finner du her.