side-area-logo

Turtagrø Hotel

Vi søker Restaurantsjef

Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerene startet klatring i fjellene på 1870-tallet.
Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september). Vi har totalt 114 sengeplasser, restaurant med plass til 90 personer (antallet er noe redusert pga covid-19).

 Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. Vi tilbyr også kurs i ulike fjellaktiviteter som skredkurs, toppturkurs, fjellsportkurs m.m. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsaldren er ca 28 år. Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet

SØKER RESTAURANTSJEF
Vi søker etter deg som er smilende, fleksibel, kreativ og samarbeidsorientert, med vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester. Du er positiv, utadvendt og takler stress og høyt tempo. Du har stor arbeidskapasitet, er serviceinnstilt til fingerspissene og har gjerne god kunnskap om vin og mat.

Du har gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Har du fagbrev og/eller relevant erfaring, er det en fordel. Erfaring, interesse, ambisjoner og høye krav til kvalitet vektlegges.

Vi tilbyr: 

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige og dyktige kollegaer
  • Rimelig kost og losji
  • Sesongarbeid fra 20.04.21 – 15.09.21

Søknadsfrist 17.02.21

Kun søknader med komplett CV vil bli vurdert.
Send søknad til ingunn@turtagro.no

Turtagrø Hotel

Vi søker Restaurantsjef

Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerene startet klatring i fjellene på 1870-tallet.
Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september) som lever og utvikler seg i skjæringspunktet mellom en kulturinstitusjon, senter for fjellsporten i Norge og en reiselivsbedrift. Totalt 114 sengeplasser, restaurant med plass til 90 personer (noe redusert pga covid-19). Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. Vi tilbyr også kurs i ulike fjellaktiviteter som skredkurs, toppturkurs, fjellsportkurs m.m. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsaldren er ca 28 år.  Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet

SØKER KJØKKENSJEF
Vi søker en motivert og engasjert Kjøkkensjef som skal styre kjøkkenet vårt i sesongen 2021. Du vil ha ansvar for de ansatte i kjøkkenteamet, og sørge for å motivere og inspirere. Sammen skal vi skape fantastiske matopplevelser for våre gjester. Hotellet vårt ligger på fjellet flere timer fra nærmeste by, så du må like fjellivet.

Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerene startet klatring i fjellene på 1870-tallet.
Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september). Vi har totalt 114 sengeplasser, restaurant med plass til 90 personer (antallet er noe redusert pga covid-19).

 Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. Vi tilbyr også kurs i ulike fjellaktiviteter som skredkurs, toppturkurs, fjellsportkurs m.m. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsaldren er ca 28 år. Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet

SØKER RESTAURANTSJEF
Vi søker etter deg som er smilende, fleksibel, kreativ og samarbeidsorientert, med vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester. Du er positiv, utadvendt og takler stress og høyt tempo. Du har stor arbeidskapasitet, er serviceinnstilt til fingerspissene og har gjerne god kunnskap om vin og mat.

Du har gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Har du fagbrev og/eller relevant erfaring, er det en fordel. Erfaring, interesse, ambisjoner og høye krav til kvalitet vektlegges.

Vi tilbyr: 

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige og dyktige kollegaer
  • Rimelig kost og losji
  • Sesongarbeid fra 20.04.21 – 15.09.21

Søknadsfrist 17.02.21

Kun søknader med komplett CV vil bli vurdert.
Send søknad til ingunn@turtagro.no