side-area-logo

Turtagrø Hotel

Vil du jobbe hos oss?

Vi trenger folk til sesongen 2020 

Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerene startet klatring i fjellene på 1870-tallet.

Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september) som lever og utvikler seg i skjæringspunktet mellom en kulturinstitusjon, senter for fjellsporten i Norge og en reiselivsbedrift. Totalt 114 sengeplasser, restaurant med plass til 90 personer. Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. Vi tilbyr også yogakurs, fotokurs og kurs i ulike fjellaktiviteter som skredkurs, toppturkurs, fjellsportkurs m.m. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsaldren er ca 28 år. Vi er et internasjonalt team med ansatte fra hele Europa og mange fra Norge. Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet.

Sous Chef fra 30.03.20 – 16.09.20

Vi søker en motivert og engasjert Sous Chef som sammen med vår dyktige kjøkkensjef skal styre kjøkkenet vårt i sesongen 2020. Du vil ha ansvar for de ansatte i kjøkkenteamet når kjøkkensjefen har fri, og sørge for å motivere og inspirere. Sammen skal vi skape fantastiske matopplevelser for våre gjester. Hotellet vårt ligger på fjellet flere timer fra nærmeste by, så du må like fjellivet.

Arbeidsoppgaver: 

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Motivere og inspirere ansatte
  • Kostnadskontroll
  • Varetelling
  • IK- mat og HACCP

Ønsket utdanning / erfaring: 

  • Fagbrev som kokk
  • Erfaring som Kjøkkensjef/Sous Chef er en fordel

Vi ser etter deg som: 

  • Har en stor interesse og er lidenskapelig opptatt av mat
  • Har god kjennskap til nordisk mat
  • Er utadvendt og serviceinnstilt
  • Vil skape fantastiske matopplevelser for våre gjester
  • Har en genuin interesse av å utvikle restauranten
  • Har god økonomisk forståelse
  • Liker å jobbe i et hektisk miljø
  • Er løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og kreativ
  • Er opptatt av kvalitet i alle ledd og har et øye for detaljer
  • Har evnen til å motivere de andre ansatte
  • Har god arbeidsmoral
  • Er nytenkende
  • Snakker et av de skandinaviske språkene eller flytende engelsk.

Vi tilbyr: 

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige og dyktige kollegaer
  • Rimelig kost og losji
  • Sesongarbeid fra 30.03.20 – 16.09.20

Kokk fra 15.06.20 – 23.08.20

Vi søker etter en motivert, positiv og engasjert kokk for sesongen 2020. Sammen med vårt dyktige kjøkkenteam skal du skape fantastiske matopplevelser for våre gjester. Hotellet vårt ligger på fjellet flere timer fra nærmeste by, så du må like fjellivet.

Arbeidsoppgaver: 

  • Daglig produksjon, frokost, lunsj, a la carte dagtid, meny kveldstid
  • Varetelling
  • IK- mat og HACCP

Ønsket utdanning / erfaring: 

  • Fagbrev som kokk
  • Bred matfaglig kompetanse
  • Evne til å jobbe selvstendig

Vi ser etter deg som: 

  • Har en stor interesse og er lidenskapelig opptatt av mat
  • God kjennskap til nordisk mat
  • Er utadvendt og serviceinnstilt
  • Vil skape fantastiske matopplevelser for våre gjester
  • Har en genuin interesse av å utvikle restauranten
  • Har god økonomisk forståelse
  • Liker å jobbe i et hektisk miljø
  • Er løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og kreativ
  • Er opptatt av kvalitet i alle ledd og har et øye for detaljer
  • Har evnen til å motivere de andre ansatte
  • Har god arbeidsmoral
  • Er nytenkende
  • Snakker et av de skandinaviske språkene eller flytende engelsk.

Vi tilbyr: 

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige og dyktige kollegaer
  • Rimelig kost og losji
  • Sesongarbeid fra 15.06.20 – 23.08.20

Servitør fra 03.04.20 – 16.09.20

Vi søker etter deg som er smilende, fleksibel, kreativ og samarbeidsorientert, med vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester. Du er positiv, utadvendt og takler stress og høyt tempo. Du har stor arbeidskapasitet, er serviceinnstilt til fingerspissene og har gjerne god kunnskap om vin og mat.

Du har gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Har du fagbrev og/eller relevant erfaring, er det en fordel. Erfaring, interesse, ambisjoner og høye krav til kvalitet vektlegges

Resepsjonist fra 03.04.20 – 16.09.20

Du er vårt ansikt utad, det første møte gjesten har med hotellet, så det er veldig viktig at du er naturlig blid, serviceinnstilt og ser hver enkelt gjest selv om det er hektisk. Du er arbeidsom og en stabil person, som er nøyaktig og systematisk i ditt arbeid. Du er fleksibel og initiativrik, og trivs i et hektisk arbeidsmiljø. Du har erfaring fra serviceyrket, gjerne resepsjonsarbeidet. Du har også gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk. I tillegg er du et utpreget jamenneske. 

Ansvarsområdet/ arbeidsoppgaver:

  • Inn- og utsjekk av gjester
  • Generell gjestebehandling
  • Sentralbord
  • Booking
  • Kasse- og kreditt handtering
  • Anna resepsjonsarbeid

Du må snakke et av de nordiske språkene 

Renhold fra 01.04.20 – 16.09.20 

Ve ser etter deg som har stor arbeidskapasitet, er serviceinnstilt, selvstendig og effektiv men med blikk for detaljer. Du har erfaring og grunnleggende ferdigheter innenfor renhold. Om du har fagbrev som renholdsoperatør er det en fordel, men ikke et krav. Nordisk – eller god engelskkunnskap.

Kjøkkenassistent/oppvask fra 01.04.20 – 16.09.20 

Vi ser etter deg som har interesse for kjøkkenarbeid og har stor arbeidskapasitet. Du er effektiv med blikk for detaljer. Du er selvstendig og har gjerne vært borti lignende arbeid tidligere. 

Vi trenger også folk i stillingene resepsjon, servitør, renhold, kjøkkenassistent og oppvask i sommerperioden 01.07.20 – 30.08.20. 

Kun søknader med komplett CV vil bli vurdert. 

Send søknad til hotel@turtagro.no  

Søknadsfrist 16. februar 2020

Turtagrø Hotel

Vil du jobbe hos oss?

Vi trenger folk til sesongen 2020

Turtagrø hotel as ligger 884 m.o.h i Vest Jotunheimen, like ved Rv 55 mellom Lom og Sogndal. Turtagrø ble etablert som et privat hotel i år 1888. Turtagrø og fjellområdet Hurrungane er kjent som fjellsportens vugge i Norge siden de første pionerene startet klatring i fjellene på 1870-tallet.

Turtagrø Hotel er et sesonghotell (åpent påske-medio september) som lever og utvikler seg i skjæringspunktet mellom en kulturinstitusjon, senter for fjellsporten i Norge og en reiselivsbedrift. Totalt 114 sengeplasser, restaurant med plass til 90 personer. Våre gjester er hovedsakelig fra Norge og kommer til oss for å gå toppturer på ski, klatring, gå fjellturer. Vi tilbyr også yogakurs, fotokurs og kurs i ulike fjellaktiviteter som skredkurs, toppturkurs, fjellsportkurs m.m. I høysesong er vi rundt 20 ansatte. I lavsesong er vi mellom 10-13 ansatte. Gjennomsnittsaldren er ca 28 år. Vi er et internasjonalt team med ansatte fra hele Europa og mange fra Norge. Vi bor og jobber sammen og vi et godt arbeidsmiljø er noe vi setter høyt. Fleksibilitet og omsorg for hverandre er viktig. Vi har personalbolig med enkeltrom for alle ansatte og disse ligger 30 meter fra hotellet.

Sous Chef fra 30.03.20 – 16.09.20

Vi søker en motivert og engasjert Sous Chef som sammen med vår dyktige kjøkkensjef skal styre kjøkkenet vårt i sesongen 2020. Du vil ha ansvar for de ansatte i kjøkkenteamet når kjøkkensjefen har fri, og sørge for å motivere og inspirere. Sammen skal vi skape fantastiske matopplevelser for våre gjester. Hotellet vårt ligger på fjellet flere timer fra nærmeste by, så du må like fjellivet.

Arbeidsoppgaver: 

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Motivere og inspirere ansatte
  • Kostnadskontroll
  • Varetelling
  • IK- mat og HACCP

Ønsket utdanning / erfaring: 

  • Fagbrev som kokk
  • Erfaring som Kjøkkensjef/Sous Chef er en fordel

Vi ser etter deg som: 

  • Har en stor interesse og er lidenskapelig opptatt av mat
  • Har god kjennskap til nordisk mat
  • Er utadvendt og serviceinnstilt
  • Vil skape fantastiske matopplevelser for våre gjester
  • Har en genuin interesse av å utvikle restauranten
  • Har god økonomisk forståelse
  • Liker å jobbe i et hektisk miljø
  • Er løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og kreativ
  • Er opptatt av kvalitet i alle ledd og har et øye for detaljer
  • Har evnen til å motivere de andre ansatte
  • Har god arbeidsmoral
  • Er nytenkende
  • Snakker et av de skandinaviske språkene eller flytende engelsk.

Vi tilbyr: 

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige og dyktige kollegaer
  • Rimelig kost og losji
  • Sesongarbeid fra 30.03.20 – 16.09.20

Kokk fra 15.06.20 – 23.08.20

Vi søker etter en motivert, positiv og engasjert kokk for sesongen 2020. Sammen med vårt dyktige kjøkkenteam skal du skape fantastiske matopplevelser for våre gjester. Hotellet vårt ligger på fjellet flere timer fra nærmeste by, så du må like fjellivet.

Arbeidsoppgaver: 

  • Daglig produksjon, frokost, lunsj, a la carte dagtid, meny kveldstid
  • Varetelling
  • IK- mat og HACCP

Ønsket utdanning / erfaring: 

  • Fagbrev som kokk
  • Bred matfaglig kompetanse
  • Evne til å jobbe selvstendig

Vi ser etter deg som: 

  • Har en stor interesse og er lidenskapelig opptatt av mat
  • God kjennskap til nordisk mat
  • Er utadvendt og serviceinnstilt
  • Vil skape fantastiske matopplevelser for våre gjester
  • Har en genuin interesse av å utvikle restauranten
  • Har god økonomisk forståelse
  • Liker å jobbe i et hektisk miljø
  • Er løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og kreativ
  • Er opptatt av kvalitet i alle ledd og har et øye for detaljer
  • Har evnen til å motivere de andre ansatte
  • Har god arbeidsmoral
  • Er nytenkende
  • Snakker et av de skandinaviske språkene eller flytende engelsk.

Vi tilbyr: 

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige og dyktige kollegaer
  • Rimelig kost og losji
  • Sesongarbeid fra 15.06.20 – 23.08.20

Servitør fra 03.04.20 – 16.09.20

Vi søker etter deg som er smilende, fleksibel, kreativ og samarbeidsorientert, med vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester. Du er positiv, utadvendt og takler stress og høyt tempo. Du har stor arbeidskapasitet, er serviceinnstilt til fingerspissene og har gjerne god kunnskap om vin og mat.

Du har gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Har du fagbrev og/eller relevant erfaring, er det en fordel. Erfaring, interesse, ambisjoner og høye krav til kvalitet vektlegges

Resepsjonist fra 03.04.20 – 16.09.20

Du er vårt ansikt utad, det første møte gjesten har med hotellet, så det er veldig viktig at du er naturlig blid, serviceinnstilt og ser hver enkelt gjest selv om det er hektisk. Du er arbeidsom og en stabil person, som er nøyaktig og systematisk i ditt arbeid. Du er fleksibel og initiativrik, og trivs i et hektisk arbeidsmiljø. Du har erfaring fra serviceyrket, gjerne resepsjonsarbeidet. Du har også gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk. I tillegg er du et utpreget jamenneske.

Ansvarsområdet/ arbeidsoppgaver:

  • Inn- og utsjekk av gjester
  • Generell gjestebehandling
  • Sentralbord
  • Booking
  • Kasse- og kreditt handtering
  • Anna resepsjonsarbeid

Du må snakke et av de nordiske språkene

Renhold fra 01.04.20 – 16.09.20

Ve ser etter deg som har stor arbeidskapasitet, er serviceinnstilt, selvstendig og effektiv men med blikk for detaljer. Du har erfaring og grunnleggende ferdigheter innenfor renhold. Om du har fagbrev som renholdsoperatør er det en fordel, men ikke et krav. Nordisk – eller god engelskkunnskap.

Kjøkkenassistent/oppvask fra 01.04.20 – 16.09.20

Vi ser etter deg som har interesse for kjøkkenarbeid og har stor arbeidskapasitet. Du er effektiv med blikk for detaljer. Du er selvstendig og har gjerne vært borti lignende arbeid tidligere.

Vi trenger også folk i stillingene resepsjon, servitør, renhold, kjøkkenassistent og oppvask i sommerperioden 01.07.20 – 30.08.20.

Kun søknader med komplett CV vil bli vurdert.

Send søknad til hotel@turtagro.no 

Søknadsfrist 16. februar 2020

For hjelp med bestilling og andre henvendelser:
Telefon: + 47 57 68 08 00
E-post: hotel@turtagro.no

Vi har åpent fra påske til midten av september.

Beliggenhet og reiseinformasjon finner du her.